Soós Pékség Desa-Team Kft
4030 Debrecen, Présház utca 21
Telefon: (52) 430 034
E-mail: info@soospekseg.hu

Cégbemutató 

A Soós Pékség 1990-ben alakult, elsősorban kenyér és friss péksütemények gyártására. A cég 100% magyar tulajdonban van. 

Egyik fő célunk új és innovatív termékek bevezetése. Gyorsfagyasztott termékeink skálájának bővítése is ezt az irányt mutatja. Pékségünk megalakulása óta nagy hangsúlyt fektet a technológiai hátterének folyamatos korszerűsítésére. Fontos, hogy a jövő pékjeinek képzése megfelelő modern berendezések között, a legújabb technológiai ismeretek elsajátításával történjen, ezért több mint 15 éve foglalkozunk tanulóképzéssel. A szakmai újdonságok meghonosítása mellet, ugyanakkor szükségesnek tartjuk a hagyományos és kézi gyártástechnológia megőrzését is.

A mai kor igényeinek megfelelően az új receptúrákat úgy állítjuk össze, hogy termékeink a tudatos fogyasztók egészséges étrendjébe beilleszthetőek legyenek. Tevékenységünk fő iránya büfék, vendéglátó egységek, speciális termékekkel való kiszolgálása, fejlesztéseink hátterében is ezek a gondolatok motiválnak bennünket.

Alapanyagainkkal szemben magas minőségi elvárásaink vannak, mert úgy gondoljuk, hogy jó termékeket csak magas minőségű alapanyagból lehet előállítani.Rugalmasságunkat mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egyedi termékeket, igény szerint kis darabszámban is legyártunk.